Tässä blogissa vastaamme viiteen kysymykseen koskien Solisevan Lahjakorttikauppaa. Avaamme myös lyhyesti ”pakettien” sisältöä. Tervetuloa ostamaan mielen ja kehon hyvinvointia vahvistavia lahjoja itsellesi, läheisillesi tai vaikka henkilöstöllesi! Aineettomina ne ovat myös ympäristöteko ja kestävä ilo pitkälle vuoteen 2020 – jopa pidempäänkin!

Voiko kukaan itseään kunnioittava ja vakavasti otettava mielenterveystyön ammattilainen paketoida osaamisensa ja myydä sitä lahjakorttikaupassa?   

Kyllä voi. Jo ratkaisukeskeisen terapian oppi-isä Milton H. Erickson  kannusti meitä toisin tekemiseen. Myös Suomessa Ben Furman on monesti todennut, ettei ongelmien ratkaisemisen tarvitse olla aina niin vakavaa. Ratkaisut ongelmalliseen elämäntilanteeseen tai ihmissuhdevaikeuksiin voivat löytyä yksilöllisesti ja hyvin yllättävilläkin tavoilla. Solisevassa ajattelemme, että hyvinvointi- ja terapiapalvelut on hyvä tuoda sinne, missä ihmiset liikkuvat, kuten Ideaparkkiin tai nettiin. Tämä poistaa osaltaan myös niihin liittyvää stigmaa. Mielestämme ”terapiassa käymisen” ei tarvitse olla myöskään ikuisuusprojekti, vaan tuloksia ja vaikutuksia parisuhteen toimivuuteen tai yksilön toimintakykyyn voi saada ammattilaisen ohjauksessa lyhyellä ja hyvin jäsennetyllä työskentelylläkin.

Kuka muka uskaltaa ostaa läheiselleen lahjaksi stressin purkuun ja unettomuuden lievittämiseen soveltuvan Neurosonic®-hoidon ?

Sehän se vasta onkin oikea välittämisen teko. Neurosonic® -hoidossa makaat korkeatehoisella mobiilipatjalla, jonka tuottama matalataajuinen värähtely vaikuttaa kehoon, verenkiertoon ja aivoihin kokonaisvaltaisesti. Kertakäynti Neurosonic® -hoidossa yksin tai yhdessä toimii hyvin yksittäisenä rentouttavana elämyksenä kesken ostosreissun tai työpäivän jälkeen. Toisaalta monet ovat huomanneet jo yhden hoitokerran tuovan myönteisiä vaikutuksia esimerkiksi nukahtamispulmiin tai kipuihin.  Solisevan Lahjakorttikaupasta löytyvät myös viiden kerran sarjakortit Neurosonic® -hoitoihin yhdelle tai kahdelle (25% alennuksella 31.12.2019 asti).  Useamman kerran, säännöllisesti Neurosonic® -hoidoissa käyneet asiakkaamme kertovat huomanneensa siitä olevan selkeä hyöty unen laatuun ja omaan vireystilaan päiväsaikaankin. Tällä on ollut myönteistä vaikutusta mm. liikunnan harrastamiseen, aineenvaihduntaan sekä stressin ja hermostuneisuuden vähentymiseen.

Mitä kolmen kerran pari- tai yksilötyöskentely voimavarojen vahvistamiseen tarkoittaa?

Olemme kehittäneet kolmen kerran työskentelyprosessin sekä pareille että yksilöille. Yksilötyöskentelyä ohjaa yksi terapeutti 60 minuuttia kerrallaan, ja parityöskentelyssä on meiltä mukana aina kaksi työntekijää 90 minuuttia kerrallaan. Lisäksi prosessiin kuuluu ennakko- ja välitehtäviä. Erikseen sovitusti voimme työskennellä suojatun etäyhteyden kautta tai hyödyntää vuorovaikutuksen tarkastelussa videointia. Työssämme yhdistyvät erilaiset terapeuttiset suuntaukset ja menetelmät asiakkaan kanssa yhdessä määriteltyjen tavoitteiden pohjalta. Parityöskentely sopii erityisen hyvin esimerkiksi suhteen tilannearvioon, voimavarojen vahvistamiseen ja toimivien vuorovaikutustapojen tutkimiseen. Yksilötyöskentelyssä painottuvat jokaisen oman toimintakyvyn ja itsetuntemuksen lisääminen. Mitään akuuttia kriisiä tai isoja haasteita ei välttämättä tarvitse olla. Työskentelyn voi nähdä myös huoltokäyntinä samaan tapaan kuin kävisit kampaajalla tai autokorjaamolla. Yksilö- ja parityöskentelypaketeista on Lahjakorttikaupassamme myös 25% alennus vuoden loppuun asti.  Työskentelyn aikataulusta ja tapaamisista sovimme aina erikseen.

Mitä tapahtuu kahden tunnin hyvinvointihetkessä?

Hyvinvointihetken voit ostaa lahjaksi yhteensä jopa kymmenen hengen porukalle. Sen avulla lahjoitat tavaran sijaista läsnäoloa ja yhdessä oloa vaikkapa koko perheelle, ystäville tai työkavereille. Hyvinvointihetki tapahtuu Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa Solisevan Mielen hyvinvoinnin taukopaikalla.  Jo tila itsessään on kuin ”rauhan tyyssija” tai ”keidas” keskellä kauppakeskusmiljöötä. Sieltä löytyy paljon luonnon elementtejä ja Neurosonic®-rentoutushuone, jonka käyttömahdollisuus (10-12 min/hlö) on yksi osa hyvinvointihetken ohjelmaa. Tämän lisäksi järjestämme teille toiveidenne mukaan alustuksen tai toiminnallista työskentelyä valitsemastanne teemasta. Näitä voivat olla mm. palautuminen, työhyvinvointi, luonnon ja eläinten hyvinvointivaikutukset, vuorovaikutus- ja tunnetaidot tai ratkaisukeskeisen ajattelun taito. Lisäkorvausta vastaan järjestämme yhteistyökumppaneidemme kautta myös tarjoilut tilaisuuteenne. Lahjakorttikaupastamme voit lunastaa myös ikioman hyvinvointihetken 25% alennuksella 31.12.2019 asti.

Miten niin voin ostaa lahjakortin myös tuntemattomalle?

Soliseva on Yhteiskunnallinen yritys, ja haluamme tarjota mahdollisuuksia mielen ja kehon hyvinvoinnin vahvistamiseen myös silloin, kun itsellä ei ole voimavaroja tai euroja palveluiden hankintaan. Siksi ohjaamme puolet liiketoiminnan tuotoista uusien ratkaisujen kehittämiseen yhteiskunnallisiin haasteisiin. Yrityksille ja yhteisöille myytyjen palveluiden hinnasta menee aina 10% nuorten maksuttomiin terapia- tai tukikäynteihin sekä vauvaperheiden tukeen. Lahjakorttikauppamme kautta kuka tahansa voi laittaa hyvän kiertämään, ja me sitoudumme toimittamaan lahjakortit perille tukea tarvitseville, omille tai yhteistyökumppaneidemme asiakkaille. Yksityishenkilöt tai yritykset voivat ostaa haluamansa lahjakortin, ja kirjoittaa toiveen vastaanottajasta ja hänelle suunnatun kannustavan viestin. Tällöin lahjakortin lähetysosoitteeksi laitetaan aina: info@soliseva.fi. Iso kiitos jo etukäteen!

Tervetuloa mielen ja kehon hyvinvointia vahvistaville ostoksille täältä!

Solisevan Facebook -sivulla on menossa arvonta 31.12. asti. Siellä voit kertoa mielipiteesi Lahjakorttikaupasta ja siitä, millaisia paketteja meillä pitäisi olla myynnissä vuonna 2020. Kaikkien osallistujien kesken arvomme 50 euroa ostosrahaa käytettäväksi Solisevan palveluihin 30.4.2020 mennessä.

Soliseva logo kansikuvassa

 

Soliseva – Mielen liikettä ja uusia taitoja!

p. 044-2937773, info@soliseva.fiwww.soliseva.fi

www.facebook.com/soliseva.fi, www.instagram.com/soliseva.fi